Senioren

flyer geraniums 3e versie Jac Nijs

Molens hebben geen geraniums!

Gaat u binnenkort met pensioen of geniet u mogelijk nu al van uw vrije tijd en heeft u het arbeidzame leven afgesloten?

De tijd dat je na je pensionering ‘achter de Geraniums’ kwam te zitten en verplicht van je ‘welverdiende rust’ moest genieten, ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig blijven senioren nog lang en met plezier volop actief.

Dat kan op verschillende manieren. Je als vrijwilliger inzetten is één mogelijkheid. Zoekt u een leuke, actieve, voldoening gevende en gewaardeerde vrijwilligerstaak?

Denk dan zeker ook eens aan onze molens in Weert. Want voor onze molens zoeken wij beheerders, doeners, techneuten en vertellers.

Molenstichting Weerterland is op zoek naar jeugdige senioren die een deel van hun welverdiende vrije-tijd aan de molens willen spenderen. Als molenbeheerder, vrijwillig molenaar, als molengids of als molenklusser.

We zoeken mensen met een technische knobbel, organisatoren én mensen die meer belangstelling voor de geschiedenis en het verhaal van de molens hebben.  U misschien?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk op de molen(s)?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek.  Dat kan via onze website www.molensinweert.nl. Of kom naar de molen.

Geeft u binnenkort de geraniums water of zet u de bloemetjes buiten ?