Ontsteken kerstverlichting bij De Nijverheid

Kerstverlichting bij De Nijverheid

Kerstverlichting bij De Nijverheid

Molen De Nijverheid aan de Veldstraat / Sint Jozefstraat in Stramproy is altijd al een parel binnen Stramproy. Maar in de laatste weken van het jaar zal deze parel extra stralen. Want ook in 2015 wordt de molen tijdens de kerstweken weer op een bijzonder sfeervolle wijze verlicht en versierd.

Op donderdag 17 december doet de molen tussen 18.30 en 21.30 uur al mee aan het Avonddraaien in Kerstsfeer van alle 7 windmolens in Weert. Twee dagen later, zaterdag 19 december, wordt de feestelijke verlichting van de grote kerstster en de kerstboom ontstoken en straalt de molen ook in het licht. De grote kerstboom is door de vrijwilligers van de Nijsmolenbuurt geplaatst en opgetuigd en de kerstster wordt ceremonieel in de molenwiek geplaatst en ontstoken.

De feestelijke en sfeervolle bijeenkomst begint om 17 uur op 19 december. Belangstellenden zijn hartelijk welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.