Wegwijzers naar de molens

Maandagavond heeft het bestuur enkele belangrijke besluiten genomen. Zo gaan we in 2016 het hele jaar lang de bezoekers aan de molens vragen een korte enquête in te vullen. Zo willen we er een goed zicht op krijgen hoe mensen hun bezoek aan de molens ervaren.

wegwijzers naar de molens

wegwijzers naar de molens

Het belangrijkste besluit, waarmee we een van onze doelstellingen voor 2015 nu ook daadwerkelijk kunnen realiseren, is de aanschaf van toeristische wegwijzers naar de vier door de Molenstichting Weerterland beheerde windmolens in Weert (Keent), Tungelroy en Stramproy.

Het kunnen realiseren van dit belangrijke project is mogelijk gemaakt door de medewerking van de gemeente Weert en door de financiële steun die wij via de actie Samen Sterker van de Rabobank Weerterland in 2014 en 2015 hebben mogen ontvangen. Het is de bedoeling dat de wegwijzers op 15 december worden geplaatst. Er komen 8 grote wegwijzers langs de doorgaande wegen te staan en 7 wegwijzers die vanaf de doorgaande weg doorverwijzen naar de molens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.