Aandacht voor onze Heren op leeftijd

Weekkrant 1Weert besteedde deze week ruin aandacht aan Molenstichting Weerterland en de Weerter molens. In een leuk artikel wordt de molenstichting met taak en doelstelling aan de lezers gepresenteerd. Bovendien kregen we ook nog een paginagrote fotopagina met al onze Weerter molens.

Weekkrant 1Weert van 25 november 2015

Weekkrant 1Weert van 25 november 2015

 

Voor ons als vrijwilligersorganisatie met slechts beperkte financiële middelen en al helemaal geen geld om regelmatig advertenties te kunnen plaatsen, is dit soort gratis publiciteit heel belangrijk. Daarom werken we daar ook graag aan mee. En nu maar hopen dat er mensen zijn die zeggen: “Ik ga toch eens met die mensen van de molenstichting contact opnemen want ook ik heb wel iets met molens en wil me voor het molenbeheer en molenbehoud inzetten.”

1Weert van 25 november 2015

1Weert van 25 november 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.