Onze eigen asielzoekers op de molens

Lieveheersbeestjes op de molens

Lieveheersbeestjes op de molens

Je kunt er bijna de klok op gelijkstellen. Iedere herfst opnieuw krijgen we bezoek van complete zwermen Lieveheersbeestjes. Die komen in onze molens beschutting zoeken voor de naderende nachtvorst en de winter. Het zijn er jaarlijks vele vele duizenden die zich als onze eigen asielzoekers in de molen terugtrekken om te overwinteren. Je hebt er geen last van en na de winter zijn ze weer verdwenen. En vooral de eerste dagen is het een bijzonder schouwspel al die Lieveheersbeestjes samen bijeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.