Vijf nieuwe folders van Molenstichting

Molenstichting Weerterland wil dit voorjaar vijf nieuwe molenfolders het licht laten zien. Momenteel wordt hard gewerkt aan de samenstelling van deze folders. Bovendien hebben we een aantal bedrijven in het Weertse benaderd met het verzoek in deze folders te adverteren. 

Rond 14 en 15 mei: het nationale molen- en gemalen weekeinde en de dagen van onze Weerter Molenfeesten, zullen de vier folders over de vier molens die we beheren en de algemene informatieve folder Weerterland=Molenland het licht zien. De vier molenfolders krijgen een oplage van 1.250 exemplaren en de algemene folder krijgt een oplage van 5.000 of 10.000 exemplaren. Dat hangt af van de bereidheid van bedrijven om in deze folder te adverteren. De vier molenfolders komen op onze vier molens te liggen en moeten de oude folder, die op sommige van onze molens nog altijd wordt gebruikt, vervangen. Alle folders worden fullcoulor uitgevoerd in A4 3-slag gevouwen.

De nieuwe folder Weerterland=Molenland is speciaal bedoeld voor de algemene promotion van onze molens in het Weerterland. De folder moet de mensen uit de eigen streek maar ook onze tijdelijke gasten in het Weerterland aanzetten tot een bezoek aan onze molens. Deze folder komt dan ook te liggen op een aantal plaatsen in en rondom Weert waar veel toeristen komen zoals bij de VVV’s, Weerterbergen, campings in de regio, horecabedrijven, gemeentelijke informatiecentra en attractiepunten zoals Kinderpretland, het Milieucentrum De IJzeren Man, de Groote Peel of Kempen-Broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.