Nieuwsbrief MsW voor Vrienden en relaties

Molenstichting Weerterland probeert steeds met nieuwe initiatieven de contacten met onze molenvrienden, onze vrijwillige molenaars, molenaars in opleiding en met al onze andere relaties te intensiveren.
Nieuwste initiatief daarbij is de introductie van een speciale Nieuwsbrief MsW waarmee we maandelijks iedereen die belangstelling heeft voor de molens in het Weerterland en de activiteiten van de Molenstichting gaan informeren.

De Nieuwsbrief MsW is daarmee een van de nieuwe projecten van de Molenstichting om de Weerter molens in het Jaar van de Weerter molens 2011 nog breder en nog algemener onder de aandacht te brengen.

In de eerste editie van de Nieuwsbrief MsW wordt stilgestaan bij het Jaar van de Molens, bij de afronding van de restauratie van de 4 molens, de komende lente-excursie van de Molenstichting en bij zaken als de introductie van QR-codes voor de molens. Ook zal in iedere Nieuwsbrief MsW  een actuele agenda met komende activiteiten op onze molens (en de andere molens in de regio) worden opgenomen.
Om het lezen van de Nieuwsbrief MsW zo makkelijk mogelijk te maken is de Nieuwsbrief MsW op de webserver van de Molenstichting geplaatst en worden er geen bestanden naar de Vrienden of abonnees van de Nieuwsbrief verzonden. Uitsluitend vinden de Vrienden en andere geadresseerden in hun mail een link naar de Nieuwsbrief die men vervolgens online kan lezen of die iedereen naar zijn eigen computer kan downloaden en/of uitprinten.
Tips om deze Nieuwsbrief MsW verder te verbeteren en eigen bijdragen aan de inhoud van de Nieuwsbrief MsW in de vorm van foto’s of artikelen zijn altijd welkom. Uw gewaardeerde inbreng is welkom op: molensinweert@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.