Molenstichting present op Braderie

Vastleggen in volledig scherm 15-6-2015 195250.bmpNog twee weken en dan staat de binnenstad van Weert weer in het teken van de jaarlijkse Braderie.

Een hele dag lang staan de promenades vol met kramen van kooplieden die hun waar aan de man of vrouw brengen en van verenigingen en stichtingen die de kans aangrijpen zich aan een breed publiek te presenteren. En om misschien nog wat geld te verdienen voor de vereniging of clubkas.

Ook Molenstichting Weerterland is, na enkele jaren afwezigheid, weer van de partij op de Meikoel. Daar staan we met onze nieuwe kraam om de molenstichting te presenteren, vrienden en vrijwilligers te werven en om onze molenartikelen te verkopen. Zoals ambachtelijk gemalen meel en Weerterland honing. We staan op de Meikoel. Komt u ook bij ons even een kijkje nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.