Zomers avonddraaien in Tungelroy

Sint Annamolen (1875) van Tungelroy

Sint Annamolen (1875) van Tungelroy

In de maanden juni en juli draaien de wieken van de Sint Annamolen van Tungelroy eens in de veertien dagen ook op dinsdagavond. Beide huismolenaars Jan Moonen en Frank Oosterhuis zijn op de dinsdagavonden 9 en 23 juni en 7 en 21 juli ‘s avonds op de monumentale molen aanwezig. Bij voldoende wind wordt er gedraaid en gemalen. Belangstellenden zijn van harte welkom om op deze avonden eens binnen te wandelen op de molen. Naast het avonddraaien is de molen aan de rand van Tungelroy ook vast iedere eerste woensdagmiddag van de maand vanaf 13.30 uur en ieders 3e zaterdag van de maand van 10.30 tot 16.00 uur geopend, Bovendien kunt u ook altijd bij de molen op visite komen als u ziet dat de wieken draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.