We zoeken oude molenfoto’s

Sint Annamolen Tungelroy

Sint Annamolen Tungelroy

Molenstichting Weerterland heeft al een aardig foto-archief vol oude foto’s van (verdwenen) Weerter molens. Toch zijn we er zeker van dat er bij mensen thuis nog heel veel foto’s te vinden zijn waarop de molens in onze streek figureren of zelfs een hoofdrol spelen. In oude vergeelde foto-albums of in de een of andere schoendoos op zolder.

Molen De Nijverheid in Stramproy

Molen De Nijverheid in Stramproy

Heeft u foto’s met daarop de Weerter molens uit een (ver) verleden? U zou ons er erg blij mee maken als wij een (digitale) kopie van die foto’s kunnen krijgen. Wij gebruiken die foto’s voor ons eigen foto-archief en voor lezingen over de geschiedenis van de (verdwenen) molens van Weert.

Wilt u uw molenfoto’s met ons delen? Dan zijn we erg blij met een telefoontje of mailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.