Koninklijk schouderklopje

Frans Driessens

Frans Driessens

De penningmeester van Molenstichting Weerterland, Frans Driessens, heeft vrijdag een Koninklijk schouderklopje mogen ontvangen tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Frans werd geëerd met het lidmaatschap in de orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor o.a. VV De Rogstaekers, de handboogvereniging en voor het behoud van de Weerter Molens. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Heijmans tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater De Munt in Weert. Naast zijn vrijwilligerswerk voor Rogstaekers, handboogvereniging en Molenstichting was hij ook jarenlang als zelfstandig ondernemer mede-eigenaar van de scheepswerf in Weert aan de Zuid Willemsvaart. Tegenwoordig ontwerpt Frans Driessens nog altijd nieuwe molenroeden voor de nieuwbouw of restauratie van windmolens door Adriaens Molenbouw Weert.

De uitreiking werd was voor Frans extra verrassend omdat ook zijn vrouw Truus Driessens met een koninklijk lintje werd vereerd.

Het gedecoreerde echtpaar staat L1 TV te woord

Het gedecoreerde echtpaar staat L1 TV te woord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.