Inmeten nieuwe molenzeilen

Wim Adriaens van Adriaens Molenbouw Weert meet de nieuwe zeilen in.

Wim Adriaens van Adriaens Molenbouw Weert meet de nieuwe zeilen in.

Molen Sint Anna van Keent krijgt vier nieuwe molenzeilen. Dat maakte het nodig om het formaat van de nieuwe zeilen exact in te meten. Een klusje dat zaterdag werd uitgevoerd door Wim Adriaens van Adriaens Molenbouw Weert.  Naast de 4 nieuwe zeilen molen van Keent worden er ook nieuwe zeilen aangeschaft voor de Sint Annamolen van Tungelroy en krijgt molen De Nijverheid ook twee nieuwe zeilen nadat enkele jaren geleden al een paar zeilen op deze molen was vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.