Lente op de molens

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMet de komende lente in het vooruitzicht, zetten we zaterdag als Molenstichting Weerterland de poorten van drie molens ver open voor bezoekers. We houden in Stramproy, Tungelroy en Weert (Keent) een kleine open molendag en nodigen iedereen uit: Kom in de Molen.

In Stramproy is iedereen vanaf 09.30 uur welkom op molen De Nijverheid aan de Veldstraat. In Tungelroy draait molenaar Frank Oosterhuis zaterdag vanaf 10.30 uur verder de hele ochtend en middag. Ook daar bent u van harte welkom aan de Tungeler Dorpstraat. Tenslotte kunt u zaterdag ook terecht op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat in Weert vanaf 10.30 uur en dan verder de hele ochtend en middag.

Bovendien is zaterdag in Keent ook de molenwinkel weer open. Dat betekent dat er weer ambachtelijk gemalen meel en bloem (tarwe, spelt, Zes plus vier mix en pannenkoekenmix) te koop is.Dit meel is gemalen op molen De Hoop van Swartbroek. Ook kunt u ook voor de Molenstichting Weerterland op de Napoleonmolen in Hamont koud geperste lijnzaadolie kopen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.