Zoektocht naar fotoalbum van Annamolen en molenaar Nijs

We hebben de hulp nodig van alle molenaars, vrijwillige molenaars, vrijwillige molenaars in opleiding en mensen die wat met molens hebben. De fotoalbums van onze vrijwillige molenaar Thei Nijs van de Sint-Annamolen van Tungelroy zijn verdwenen.

Molenaar Thei gebruikte de albums, met voor hem uniek fotomateriaal over de Sint-Annamolen en de geschiedenis van de Sint-Annamolen, vaak tijdens rondleidingen op de molen en tijdens bezoekjes van mensen aan de molen van Tungelroy.

Maar nu liggen de albums niet meer op hun vaste plek in de molen en ook een zoektocht in de molen heeft helaas niets opgeleverd.

Voor Thei een groot verlies omdat de vele oude foto’s voor hem een grote emotionele waarde hadden.

Heeft iemand de albums met veel foto’s van Limburgse en Nederlandse molens maar vooral ook veel foto’s van de molens uit het Weerterland en van de Sint Annamolen van Tungelroy (zie foto) de laatste tijd ergens gezien? Of weet u waar de albums momenteel zijn ? 

Dan zijn wij als Molenstichting Weerterland heel erg blij met een seintje van uw kant. 

Een mailtje of telefoontje, eventueel anoniem, naar ons is voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.