Bezoek eens een molen met rondleiding

Molenstichting Weerterland verzorgt voor families, bedrijven, verenigingen en instellingen speciale molenrondleidingen op verzoek. Een leuk en verrassend wat anders familie-uitje of uitstapje.
Voordeel van een dergelijk bezoek is dat er meer tijd vrijgemaakt kan worden voor uitleg over de molens, de functie van de molens, de geschiedenis van de molen en het molenaarschap. 
Van de mogelijk om een speciale rondleiding op een van onze molens te boeken hebben de afgelopen maanden al verschillende families en instellingen gebruik gemaakt. Zo zijn twee woensdagavondgroepen afgelopen maanden op bezoek geweest bij De Nijverheid en jl zaterdag kwam een familie van 30 personen uit Sittard de molens in het Weerterland bekijken. Daarbij werden ze ontvangen en door het bestuur van de Molenstichting Weerterland op molen De Nijverheid rondgeleid.
Een molenbezoek kan altijd met de Molenstichting Weerterland afgesproken worden. Daarbij is het ook mogelijk om tijdens het bezoek een consumptie te gebruiken. Boeken van een molenbezoek kan via de website van de Molenstichting Weerterland. In samenspraak wordt uw bezoek aan een van onze molens dan netjes geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.