De laatste loodjes op De Hoop

Voorbereidingen voor open dag op molen De Hoop Swartbroek

Voorbereidingen voor open dag op molen De Hoop Swartbroek

Er wordt nog stevig geklust en gewerkt op molen De Hoop in Swartbroek. De laatste loodjes voor de feestelijke heropening van de molen komende maandag, tweede paasdag, wegen echter, met veel handen, niet echt zwaar.

Alles wordt klaargemaakt voor de bezoekers die maandag de molen komen bekijken. Iedereen kan beneden genieten van een heel mooie, informatieve, permanente, tentoonstelling over de geschiedenis van molen De Hoop van Delfshaven via Vlaardingen naar Swartbroek. En op de tussenzolder exposeren maandag twee beeldend kunstenaars als onderdeel van de Paasmanifestatie KunstInKijk.

Kortom: molen De Hoop is maandag een bezoek zeer zeker waard.. Het open huis maandag duurt van 12.30 tot 17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.