Getuigschrift voor vrijwillige molenaar Frans Deben.

Frans toont met terechte trots zijn getuigschrift,

Frans toont met terechte trots zijn getuigschrift,

Vandaag konden we als Molenstichting Weerterland ook weer een nieuwe vrijwillige molenaar fêteren. Frans Deben mocht tijdens de jaarvergadering van deVereniging De Hollandsche Molen zijn welverdiende Getuigschrift als Vrijwillige Molenaar met terechte trots in ontvangst nemen.

Molenstichting Weerterland is er trots op dat dit nu het 4e jaar op rij is dat een of meerdere nieuwe vrijwillige molenaars uit onze gelederen hun getuigschrift in ontvangst mogen nemen. Daarbij past ook een woord van grote waardering aan het adres van Jac Nijs bij wie al deze molenaars het vak hebben geleerd.

Frans draait inmiddels als molenaar op de Wilhelmus Hubertusmolen en op de Sint Annamolen Keent.
We hebben inmiddels elf vrijwillige molenaars en bovendien ook nog eens vijf molenaars in opleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.