Doe mee met Earth Hour op 28 maart

Gemeente Weert en Molenstichting Weerterland ondersteunen internationale campagne

annamolen tungelroy avondstemming-001

Samen één uur het licht uit voor de aarde! Doet u mee? Wereldwijd doen miljoenen mensen en bedrijven op zaterdag 28 maart 2015 om 20.30 uur mee aan Earth Hour, de internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds. Met deze krachtige symbolische actie geven zijhet signaal dat ze de toekomst van de aarde belangrijk vinden. En de rol van klimaatverandering als één van de grootste bedreigingen voor onze natuur zien.

Ook Weert, de groenste regio van de wereld, doet mee. De gemeente Weert dooft de verlichting van de St. Martinuskerk. Molenstichting Weerterland dooft de verlichting van alle molens in Weert.

Iedereen kan meedoen

Hoe meer deelnemers tijdens Earth Hour, des te krachtiger is het signaal en de bewustwording dat we zuinig moeten zijn op onze aarde. De gemeente Weert roept daarom inwoners, organisaties en bedrijfsleven op mee te doen. Doof reclameverlichting bij een bedrijfspand, organiseer als restaurant een candlelightdinner etc. Kijk op www.wnf.nl/earthhour voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.