Weerter molens zoeken nieuwe Molenvrienden

Briefkaartactie voor Molenvrienden

Briefkaartactie voor Molenvrienden

Molenstichting Weerterland kent al enkele jaren de Molenvrienden. Mensen die hun sympathie voor de molens vertalen in een kleine of grotere financiële ondersteuning van Molenstichting Weerterland.  Molenvriend ben je al vanaf een financiële bijdrage vanaf één euro per maand. Meer mag natuurlijk ook.

Na een gerichte campagne enkele jaren geleden, waarbij we een flink aantal Molenvrienden mochten noteren, is er de voorbije jaren wat minder werk van het werven van nieuwe Vrienden gemaakt. Dus is er ook geen aanwas van het aantal molenvrienden genoteerd. Wel merkten we dat mensen afhaakten. Door verhuizing, door overlijdens, door de crisis of gewoon vanwege andere persoonlijke motieven.

Nu wordt het echter tijd dat we een nieuwe campagne gaan voeren om nieuwe Vrienden voor de Weerter molens te werven. Want laten we eerlijk wezen: Molenvrienden stellen, door hun financiële vriendendienst, ons als Molenstichting in staat plannen of wensen te realiseren waarvoor we anders simpelweg géén geld zouden hebben.

Via een briefkaartenactie hopen we de komende maanden een groot aantal nieuwe Molenvrienden de kunnen noteren. Want, eerlijk is eerlijk: we kunnen uw hulp niet missen.

ANBI-goedgekeurddoelGoed om te weten is ook dat Molenstichting Weerterland een ANBI-organisatie is.

Dat betekent voor u dat uw financiële steun aan de molenstichting voor de fiscus als gift en dus aftrekpost wordt geaccepteerd indien u aan de verdere fiscale voorwaarden voor aftrekposten voldoet. 

Vastleggen in volledig scherm 8-3-2015 165845.bmp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.