Deel uw molenfoto’s met ons

Heeft u opmerkelijke, creatieve, indrukwekkende of gewoon leuke molenfoto’s van de molens in Weert?  Dan willen wij die foto’s graag, met uw medewerking, aan iedereen, via onze site laten kijken. 

Avonddraaien op de Sint Annamolen van Keent. Foto: Dion Huiberts

Avonddraaien op de Sint Annamolen van Keent. Foto: Dion Huiberts

Jaarlijks worden er in Weert honderden, zo niet duizenden, foto’s gemaakt waarop onze Weerter molens prominent in beeld komen. Gewoon leuke kiekjes van een bezoek aan de molens voor het familie-album thuis. Vaak ook foto’s van de molens simpelweg ‘omdat het zo’n mooi plaatje oplevert van die molen met oer Hollandsche wolkenluchten.’

De meeste van die foto’s krijgen we nooit te zien. En dat is ronduit jammer. Bij onze zoektochten naar fotomateriaal van de Weerter molens merken we steeds weer hoe prettig het is als er foto’s van de molens te vinden zijn. Want door die foto’s wordt op een duidelijke en rechtstreekse wijze de geschiedenis van die molen ook in beeld vastgelegd.

Molenstichting Weerterland wil dan ook meehelpen aan het bewaren van deze beeldgeschiedenis van de Weerter molens. Wanneer u leuke, aansprekende en soms misschien zelf erg creatieve, artistieke en indrukwekkende foto’s van de molens heeft: laat ons die dan via deze site delen en in ons archief opslaan. Wij publiceren deze foto’s met uw naam, op onze site en bewaren de foto’s in ons archief.

Stuur ons uw foto’s met gegevens over datum van het maken van de foto en met de namen van de maker van de foto en van de personen die (eventueel) op de foto’s staan toe. Dat kan naar ons emailadres: info@molensinweert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.