Wegwijzers naar de Weerter molens

Screenshots1We willen toeristische wegwijzers gaan plaatsen naar de Weerter molens. Een project waarvan we vinden dat dit past binnen het streven de molens een meer prominente rol te laten spelen binnen de regio Weert als Groenste regio van de Wereld.

Een project ook dat prima aansluit bij de doelstelling van Molenstichting Weerterland om meer mensen uit eigen stad en streek maar zeer zeker ook toeristen en dagjesmensen met onze molens kennis te laten maken. Het plan voor de wegwijzers zien we eigenlijk als een soort jubileumproject nu de Molenstichting Weerterland dit jaar 10 jaar bestaat. Het startsein geven we op 21 maart tijdens NLDoet wanneer we bij drie molens (Keent, Tungelroy en Sint Jan in Stramproy) informatievitrines gaan plaatsen. De molens staan er inmiddels allemaal prima onderhouden bij en draaien en malen regelmatig. Nu moeten we er nog voor zorgen dat onze molens ook goed te vinden zijn.

De kosten van dit wegwijzerproject moeten we als molenstichting wel grotendeels (of helemaal) zelf ophoesten. En daar klemt de schoen. Wie wil ons hierbij helpen? Wie wil een (of meedere) borden adopteren? Wij zullen u graag informeren.

Screenshots1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.