Start Goedbezig Weert

Vastleggen in volledig scherm 13-1-2015 081103.bmp

Ook Molenstichting Weerterland is zaterdagmiddag op Het College van de partij bij de kick off van Goedbezig Weert en het Samenfonds 0495. Als organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers, is Goedbezig Weert voor de molenstichting een belangrijk portaal en initiatief. Wij hebben als molenstichting ook op dit moment een aantal lopende vacatures voor vrijwilligers. Kijk daarvoor maar eens op www.goedbezigweert.nu bij de molenstichting. Of kijk op http://molensinweert.com/vrijwilligers-bij-molenstichting/ en meld je online als vrijwilliger aan. Uw hulp is nodig en u bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.