NLDoet bij de molens ook in 2015

_D201641-001

Molenstichting Weerterland neemt al enkele jaren met veel plezier deel aan NLDoet, de jaarlijkse vrijwilligers klusdag(en) georganiseerd onder auspiciën van het Oranjefonds. Een of twee dagen lang komen vrijwilligers ons op onze molens meehelpen bij die klussen die, zonder deze hulp, waarschijnlijk zouden blijven liggen.

Iedere particulier kan zich als vrijwilliger voor een klus in het kader van NLDoet aanmelden. Maar men kan ook meedoen als vriendenclub, elftal van een voetbalclub, als familie, buren of collega’s van het werk en als groepje relaties van een serviceclub.

NLDoet is niet alleen nuttig en een grote hulp voor ons als molenstichting. Het is ook nog eens leuk en oergezellig om samen met anderen, mensen die je goed kent en mensen die je mogelijk voor het eerst ontmoet, je samen in te zetten. Wij als molenstichting zijn in ieder geval blij met iedere hulp en iedere aanmelding als vrijwilliger voor NLDoet.

We hebben twee klussen op stapel staan. Lees hierover meer via deze links: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=1525

http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=1526

Mogen wij weer op uw hulp rekenen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.