Kunst rond molen De Nijverheid

Dit weekend, 21 en 22 augustus en ook komend weekend, 28 en 29 augustus kunt u in en rondom Stramproy genieten van kunst in de openbare ruimte.

Tijdens de Stramproyer Kunstroute ontdekken de deelnemers aan de fietstocht op een aantal pittoreske plekjes in Stramproy en in het buitengebied van Stramproy aardige en verrassende open air exposities. Een van de locaties waar kunstwerken staan opgesteld is bij molen De Nijverheid. Hier exposeert kunstenares Cokkie van der Werf uit Eindhoven haar werkstukken.

Startpunt van de Stramproyer Kunstroute is aan de Oude Trambaan waar een overzichttentoonstelling van het werk van alle 14 aan deze tentoonstelling deelnemende beeldend kunstenaars is ingericht. Hier is ook de routebeschrijving van de ca 12 kilometer lange fietstocht of wandeling verkrijgbaar. De deelnamekosten bedragen 5 euro en voor dit bedrag ontvangt u ook nog een kop koffie met vlaai en maakt u kans op het winnen van een kunstwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.