Kijk eens in ons winkeltje

Molenstichting Weerterland heeft het afgelopen jaar al een aardige verzameling folders en anders producten op de markt gebracht waarmee we onze Molenstichting en het Weerterland=Molenland hopen te promoten.

Onze belangrijkste uitgave tot nu toe is natuurlijk het hoogst interessante en uiterst lezenswaardig boek van Jac van de Winkel over de geschiedenis van de Sint Jansmolen. De tweede druk van deze uitgave is inmiddels ook van de persen gerold en het boek ligt nu ook bij boekhandel Benelux in Stramproy in de winkel.

Verder kan het boek via onze website besteld worden.
Daar zijn ook de fietsroutes Weert en Stramproy te bestellen.

Deze fietsroutes zijn verder ook te koop bij Reisbureau Paulissen aan de Beekstraat in Weert en de VVV/ANWB aan de Maasstraat in Weert.
In Stramproy zijn de fietsroutefolder te koop bij Benelux aan de Julianastraat 8.

Ondertussen wordt er door de Molenstichting hard gewerkt aan een nieuwe grote uitgave: de eerste Weerter Molenkunstkalender.

Het jaar 2011 is door het bestuur van de Molenstichting Weerterland uitgeroepen tot Weerter Molenjaar. Om te vieren dat de grote restauratie van onze vier gemeentelijke molens voltooid is. Daar past ook een mooi verzorgde kunstzinnige jaarkalender bij.
Hieraan hebben 13 Weerter kunstenaars meegewerkt en ontwerpster Anne Halfers zorgt voor het grafisch ontwerp van de kalender die in Stramproy bij DSW wordt gedrukt.

Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar van deze kalender dan kunt u uw Molen Kunstkalender 2011 nu al reserveren via onze website http://www.molensinweert.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.