Eerste aanmeldingen voor nieuwe opleiding molenaar binnen

De eerste aanmeldingen voor de opleiding tot vrijwillige molenaar zijn inmiddels binnen. Na de publicaties in De Trompetter/Land van Weert en in het Weekblad van Nederweert over de start van een nieuwe opleiding tot vrijwillige molenaar begin september hebben zich al enkele belangstellenden gemeld.

Omdat we echter op de nieuwe opleiding vijf mensen kunnen plaatsen, is er nog altijd ruimte. Daarom wil de Molenstichting Weerterland ook iedereen die de afgelopen jaren al eens heeft laten blijken belangstelling voor het vrijwillige molenaarschap te hebben, oproepen om met ons contact op te nemen.

Maar mogelijk wilt u vooraf wat meer weten over de opleiding en wat het allemaal betekent om vrijwillige molenaar te zijn? Dan nodigen wij u uit zaterdag 31 juli om 10.00 uur bij molen De Nijverheid in Stramproy. Bestuursleden van de Molenstichting Weerterland zullen u daar dan vertellen wat de opleiding inhoudt, wat u kunt verwachten van de molenstichting en wat de molenstichting van de vrijwillige molenaars verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.