Wandelen, fietsen en toeren met de Molenstichting

Vastleggen in volledig scherm 24-11-2014 123757-horz

Molenstichting Weerterland gaat de fiets-, auto- en wandelroutes die de molenstichting de laatste jaren heeft uitgestippeld en in folders heeft uitgegeven, online plaatsen. Vanaf nu zijn de routebeschrijvingen voor de fietstochten, autotochten en wandelingen langs de molens in Weert en het Weerterland via deze website op te roepen.  Wie leuke suggesties voor een mooie tocht langs de molens in onze regio wil krijgen, kan eens een kijkje nemen  bij http://molensinweert.com/molenroutes/

Op die pagina is het ook mogelijk wanneer u de tocht in een vriendengroep of met collega’s wil maken en een molenrondleiding daarbij wil boeken, dit online te doen. De komende tijd zullen het aantal route’s flink worden uitgebreid en zullen ook tips voor molenroutes rondom Weert en het Weerterland worden opgenomen.

Alle routekaarten en routebeschrijvingen worden online geplaatst via www.route.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.