Aandacht voor Molenstichting Weerterland

Vandaag kreeg de Molenstichting Weerterland bezoek van de redactie van het blad De Molen van de Vereniging De Hollandsche molen.
Ook het Weerter molenmakersbedrijf Adriaens Molen Bouw Weert werd door de hoofdredacteur van De Molen bezocht. Bedoeling is dat in het nummer van De Molen van komend najaar uitvoerig aandacht wordt besteed aan de ontwikkelingen rond de molens in het Weerterland.Tijdens het gesprek werd uitgebreid stilgestaan bij het ontstaan van de molenstichting, de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, de restauratie van de 4 molens die de stichting beheert en bij de plannen voor de komende jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.