Wilhelmus Hubertusmolen heropend

Wilhelmus Hubertusmolen Weert

Wilhelmus Hubertusmolen Weert

Na een ingrijpende en omvangrijke opknapbeurt is zondagmiddag de Wilhelmus Hubertusmolen langs de Eindhovenseweg (Oude Hushoverweg) feestelijk heropend. Dat gebeurde in aanwezigheid van talrijke relaties, vrienden en bekenden van de moleneigenaren Rolf Zincken en Ton Nouwen en belangstellenden uit de molenwereld.

Binnenkort start onder in de molen restaurant OH30 (Oude Hushoverweg 30). De molen zelf is ingericht als woning en kan mogelijk in de toekomst dienst gaan doen als Bed & Breakfast. Het belangrijkste is echter dat de molen ook weer gaat draaien. Daarvoor zal vrijwillige molenaar Frans Deben verantwoordelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.