Molens zoeken vrijwilligers

Wij kunnen weer nieuwe vrijwilligers verwelkomen.

Wij kunnen weer nieuwe vrijwilligers verwelkomen.

Heeft u tijdens Molens6x600 ook een of meerdere Weerter molens bezocht? Mogelijk heeft u daarbij wat meer belangstelling voor deze mooie monumenten gekregen. Dat zou heel fijn zijn.Misschien overweegt u zelfs wel om, samen met een leuke groep vrijwilligers, u actief te gaan inzetten voor het behoud van onze Weerter molens. Molenstichting Weerterland wil graag nieuwe vrijwilligers verwelkomen.

Wij zoeken mensen die met de opleiding tot vrijwillige molenaar willen starten. Maar ook nieuwe gastheren en gastvrouwen, molengidsen, klussers, mensen met groene vingers die de molenbergen willen bijhouden en bestuursleden. Iedereen is hartelijk welkom.

Of wilt u eerst gewoon eens wat meer weten over vrijwilliger/vrijwilligster zijn bij de Molenstichting Weerterland? Geen probleem. Wandel dan eens op een woensdag of zaterdag bij de molens binnen en laat u door de aanwezige molenaars, gastvrouwen/heren, klussers of bestuursleden informeren.

Of stel uw vraag rechtstreeks aan ons door ons een mailtje te sturen: molensinweert@home.nl. U krijgt altijd antwoord van ons.

Online aanmelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.