Fietsen langs de 6×600 molens

Wie zondag 5 oktober de molens die meedoen aan Molens6x600 wil bezoeken, kan uitstekend op de bonnefooi langs de zes windmolens rijden. Maar er ligt ook een, landschappelijk aantrekkelijke, fietsroute en autoroute klaar. Deze routes kunnen op zondag 5 oktober bij de molens van Keent, Hushoven, Swartbroek, Tungelroy en Stramproy meegenomen worden.  

Fietsroute langs de molens van Molens6x600

Fietsroute langs de molens van Molens6x600

Daarnaast zijn de fietsroute en de autoroute ook te downloaden vanaf de website 6x600molens.wordpress.com vanaf de pagina mediabestanden. Bovendien wordt de route ook gedeeltelijk met behulp van pijlen uitgestippeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.