Weerter molens in film van L1

Opnames voor de molenfilm in volle gang in Swartbroek

Opnames voor de molenfilm in volle gang in Swartbroek

Regionale TV zender L1-tv zendt op zondag 28 september een documentaire van bijna een half uur uit over de Weerter molens en het groene Weert. In de film worden de molens die meedoen aan het Weert600 molenevenement Molens6x600 uitgebreid voorgesteld. Ook is er aandacht voor Weert als groene stad en natuurrijke regio. Presentator Lex van Moorsel fietst de fietsroute die Molenstichting Weerterland speciaal voor Molens6x600 heeft uitgestippeld. Onderweg legt hij aan bij de molens en bekijkt deze molens. Daarbij maakt jij praatjes met molenaars Frans Deben, Gerie Fijen, Jac Nijs en Peter Stultiens.

De uitzenddata en tijdstippen:

Zaterdag 27 september 18.30 / 21.30 en 23.30 uur

Zondag 28 september: 11.30, 13.30 en 15.30 uur.

De fietsroute voor Molens6x600

De fietsroute voor Molens6x600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.