Open Monumentendag: de reizen van de Weerter molens

Annamolen Open Monumentendag 2014Traditioneel doet Molenstichting Weerterland actief mee aan Open Monumentendag in Weert. Ook dit jaar weer.

Thema dit jaar is Op Reis. Een thema waar je, zo op het eerste gezicht, met molens wat moeilijk mee uit de voeten lijkt te kunnen. Maar niets is minder waar. Want wat blijkt? Ook de Weerter molens zijn in hun bestaansgeschiedenis op reis gegaan. Soms zelfs werden daarbij aanzienlijke afstanden afgelegd. 

Wilt u meer weten over hoe reislustig de Weerter molens zijn geweest en waar de reis naar toe ging?

Kom dan zondag 14 september eens een kijkje nemen in de Sint Annamolen aan de Keenterstraat 1 in Weert. Daar laten we zien welke reizen de molen van Weert in hun bestaan hebben afgelegd. U bent welkom van 10 tot 17 uur. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.