Bundel met Weerter Molensonnetten , Molenschilderijen en Molensongs

Weerter Molensonnetten, molenschilderijen en molensong in één bundel samengebracht

Weerter Molensonnetten, molenschilderijen en molensong in één bundel samengebracht

In de bundel Winddicht zijn elf molensonnetten van de hand van auteur/dichter Paul Sterk opgenomen. Tien sonnetten schreef Paul Sterk voor de Weerter molens. Het elfde sonnet is een ode aan de Belgisch Limburgse molengemeente Kinrooi-Molenbeersel.

Naast de sonnetten van Paul Sterk staan in de bundel de schilderijen afgebeeld die Weerter kunstenaars van de Weerter molens hebben gemaakt. 

Bovendien zijn de molensonnetten op muziek gezet en worden gezongen door bekende Weerter en Limburgse artiesten als Joss Mennen, Linda Smeets, G.T.Thomas & Berend Dubbe, Harold K., Marcel Jansen, Wendy van Dooren & Jos van Dooren, Linda de Wit, Erik Fikken & Joerik van Dooren, Paul Weelen en Stijn Charpentier. Deze unieke CD krijgt u eenmalig cadeau bij de koop van de sonnettenbundel voorafgaand of tijdens Molens6x600!

  • De bundel Winddicht (Molensonnetten) met gratis CD kost 17,50 inclusief btw.
  • De bundel kent een beperkte oplage. Zorg dus dat u deze unieke uitgave niet mist.
  • Verzeker u daarom snel van het gewenste aantal exemplaren door nu in te tekenen op de bundel.

Tijdens het evenement Molens6x600 op zondag 5 oktober 2014 wordt de bundel feestelijk gepresenteerd op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat 1 in Weert-Keent. Hier zal dichter Paul Sterk de sonnetten voordragen en de muzikanten die de molensonnetten op muziek hebben gezet zingende molensonnetten en brengen daarnaast eigen werk.

Informatie over de reservering van de bundel, de kostprijs, het afhalen of toezenden van de bundel vindt u op de website Molens6x600 Winddicht Reserveren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.