Theeschenkerij in molen

In het Gelderse Vaassen is een plan ontwikkeld om in een niet meer gebruikte molen een luxe theeschenkerij onder te brengen. Mensen moeten er straks van luxe theesoorten kunnen genieten terwijl ze naar het historische binnenwerk van de molen kijken. Daarvoor wil deze gemeente de stellingmolen zelfs 5 meter verhogen. Niet dat we in Weert molens moeten gaan verhogen. Maar het idee om eens serieus naar nieuwe, alternatieve bestemmingen voor molens te zoeken, verdient zeker aandacht.
Weert heeft ook een aantal molens waarvoor een nieuwe bestemming een reuze aanwinst zou zijn. Zo kan een monument ook nog een nieuw gebruik krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.