Zoeken naar nieuwe Vrienden

In de eerste weken van het nieuwe jaar zijn de bestuursleden van de Molenstichting Weerterland actief op zoek gegaan naar nieuwe Vrienden van de Weerter molens. Ieder bestuurslid benadert een aantal potenti?le molenvrienden en nodigt hen uit om daadwerkelijk Vriend van de Weerter Molens te worden. Bovendien worden de komende weken ook een aantal bedrijven benaderd met het verzoek de Molenstichting of projecten van de Molenstichting financieel te steunen. De steun van Molenvrienden en van bedrijven is voor de Molenstichting onontbeerlijk om enkele plannen te kunnen realiseren. De eerste resultaten van de actie zijn hoopgevend maar er mogen en moeten nog heel veel Vrienden volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.