Molenstichting Weerterland nu ook op WorldPress actief

Molenstichting Weerterland beheert in Weert (Limburg) vier gemeentelijke molens.

De stichting zorgt ervoor dat deze fraai gerestaueerde molens regelmatig draaien. Daarvoor kunnen we steeds een beroep doen op enkele vrijwillige molenaars. Daarnaast zorgen wij dat de molens in een goede staat blijven verkeren en waken wij over de molenbiotoop, de vrije windvang en onbelemmerde wateraanvoer van onze 8 Weerter windmolens en de watermolen. Tenslotte stelt de Molenstichting Weerterland zich ook ten doel alle Weerter molens te promoten en samen met andere molenorganisaties te molenbelangen in heel Midden-Limburg te behartigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.