Bezoek van Jury Communities in Bloom

Jurybezoek

Jurybezoek

De jury van Communities in Bloom, de Canadese en internationale wedstrijd naar de Groenste Regio bezocht Weert. De jury beoordeelt het groen maar óók het cultureel erfgoed. In in dat rijtje horen zeer nadrukkelijk ook de Weerter molens thuis. Dus was er tijdens de rondgang van de jury door het Weerter buitengebied aandacht voor de molens. Ruim aandacht zelfs met een bezoek aan de Sint Annamolen van Keent. Daar kregen de juryleden eerst een presentatie over de Molenstichting Weerterland en vervolgens werd, afwijkend van het programma, door de juryleden ook de tijd genomen om de molen te bezichtigen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.