Tweede druk boek over geschiedenis Sint Jansmolen

Er komt een 2e druk van het boek over de geschiedenis van de Sint Jansmolen, Onse Wintmoolen tot Stramproie”. De eerste druk van het boek van de hand van Jacques Van de Winkel verscheen in het voorjaar van 2009 bij gelegenheid van de oplevering van de volledig gerestaureerde Sint Jansmolen. Het boek was binnen enkele dagen volledig uitverkocht.

De afgelopen maanden hebben ongeveer vijftig belangstellenden de Molenstichting Weerterland laten weten in een 2e druk geinteresseerd te zijn. Mede door de financiële steun van de Stichting Weerter Publicaties, is het voor de Molenstichting Weerterland nu verantwoord om een 2e druk uit te geven.

De prijs van het boek zal ongeveer 15 euro (exclusief verzendkosten) bedragen.
Belangstellenden kunnen via de website http://www.molensinweert.nl/ het boek reserveren.
Dat kan door online op deze website eem reserveringsformulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.