Creatief talent bij de molen

Creatief talent bij de molen

De molenaars, gastvrouwen en gastheren van de Sint Annamolen van Weert-Keent kregen deze week veel creatief talent op bezoek. De deelnemers van de Creatieve Werkplaats Atelier 88 van PSW Midden Limburg kwamen een middag tekenen en schilderen bij de molen.
Het creatieve talent van Atelier 88 werkt met Molenstichting Weerterland en Sichting Cultureel Café Weert samen in Molens6x600.
De molenschilderijen en tekeningen en andere molenkunstwerken die de deelnemers van Atelier 88 maken, komen te staan en hangen bij de expositie MolenBeelden tijdens Molens6x600 in de Wilhelmus-Hubertusmolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.