We blijven Weerter molensite verder uitbreiden

Molenstichting Weerterland heeft een aantal actuele presentaties op de website van de stichting http://www.molensinweert.nl/ geplaatst. Het betreft de presentaties Op de Kaart, Bouw van een Standerdmolen en De Molenbiotoop.

Deze presentaties zijn door de molenstichting samengesteld bij gelegenheid van de Open Monumentendag 2009 (Op de Kaart), de heropening van de Sint Jansmolen in Stramproy (Bouw van een Standerdmolen) en de ondertekening door de gemeente Weert, de Limburgse Molenstichting en Molenstichting Weerterland van de Molenconvenant (De Molenbiotoop).

Voor verenigingen, bedrijven, clubs en buurten organiseert de Molenstichting ook lezingen over de Weerter molens, al dan niet gecombineerd met het (aangeklede) bezoek aan een van de molens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.