Uitbreiding bestuur molenstichting

Met de benoeming van Frits Weerts tot nieuwe voorzitter van de Molenstichting Weerterland en de uitbreiding van het bestuur met twee particuliere moleneigenaren, Anke Verheul en Rolf Zincken, heeft de molenstichting een belangrijke stap gezet. Bovendien is de stichting erin geslaagd een ambtelijk secretaris voor de stichting in de persoon van Marianne Op den Kamp Smans aan te kunnen trekken. Een bestuurlijk secretaris moet nog benoemd worden.

Nu de restauratie van het gemeentelijk molenbezit in volle gang is (de restauratie van de Sint Annamolen in Keent start begin 2010) kan de stichting zich gaan richten op haar belangrijkste taak: zorgen dat de molens ook voor de toekomst behouden blijven. Daarvoor hebben we vooral voldoende Vrijwillige Molenaars nodig. Daarvoor ook moet het bestuur van de stichting nog uitgebreid worden met een jeugdige vrijwillige molenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.