Open Monumentendag

Volgende week zaterdag, 12 september, is de Molenstichting Weerterland een van de deelnemers aan de Open Monumentendag. In Weert zijn dan weer veel monumenten voor het publiek opengesteld. Ook de Sint Jansmolen in Stramproy en de Wilhelmus Hubertusmolen aan de Eindhovenseweg in Weert zijn die dag te bezoeken. Op de Kaart is dit jaar het motto voor de Open Monumentendag. De Molenstichting vertaalt dit door in de Sint Jansmolen een digitale presentatie van 75 oude prentbriefkaarten van Weerter molens te vertonen. De Sint Jansmolen is 12 september geopend vanaf 10.00 uur.

Dit is een erg oude foto van de Wilhelmus Hubertusmolen.
Wilt u meer weten over de Open Monumentendag kijk dan op http://www.molensinweert.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.