Vergadering bestuur molenstichting

Komende vrijdag, 28 augustus, vergadert het bestuur van de Molenstichting Weerterland. Met een aantal grotere activiteiten voor de boeg, valt er het nodige te bespreken. Bovendien wordt een nieuw bestuurslid geïntroduceerd en moet een nieuwe voorzitter voor de Stichting worden gekozen.

De Molenstichting is druk bezig met de voorbereidingen voor de open monumentendagen op 12 en 13 september. Vervolgens wordt op 4 oktober de Limburgse Molendag gehouden. Op beide dagen zijn in Weert verschillende molens, waaronder ook de Sint Jansmolen, geopend. Op 12 september kunt u in de Sint Jansmolen een presentatie zien van oude en nieuwe ansichtkaarten met Weerter molens als thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.