Kunstroute Stramproy

Zaterdagmorgen ben ik even een kijkje gaan nemen bij de Sint Jansmolen in Stramproy. Dat is een van de locaties waar zaterdag en zondag en volgend weekeinde beeldend kunstenaars hun kunstwerken tonen tijdens de Kunstroute Stramproy.

Bij de Sint Jansmolen staat mooi keramisch werk van kunstenares Marlies Beans. Startpunt van de 12 km lange fietsroute, die ook met de auto afgelegd kan worden, is ‘t Atelierke aan de Oude Trambaan in Stramproy. Onderweg komt u op een aantal plaaten, vooral bij enkele historische boerderijen, deze tentoonstellingen in de openlucht tegen.

Als interessante fietsroute zeker aan te bevelen om te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.