Werk rond Sint Jansmolen in Stramproy

Werk rond Sint Jansmolen in Stramproy

Niet alleen rond molen De Nijverheid, de Nijsmolen, in Stramproy investeert molenstichting Weerterland samen met veel vrijwilligers veel tijd, werk en energie in de verbetering van de openbare ruimte rondom de molen. Ook bij de Sint Jansmolen in Stramproy is de voorbije weken veel gedaan om de directe omgeving van de molen aan te pakken. De wildgroei rond het vroegere molenmagazijn is opgeruimd, het terrein is netjes opgehoogd, ge√ęgaliseerd en ingezaaid en de oude POT binnenroede (1898) wordt momenteel opgeknapt. De oude roede wordt bovendien op enkele poeren gelegd en zal straks dienst doen als rustplek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.