Veiligheid op de molens

Afbeelding

Nadat eerder de afgelopen maanden de risico-inventarisaties op de Sint Jansmolen Stramproy en de Nijverheid Stramproy zijn uitgevoerd, staat komende zaterdag de inventarisatie van molen Sint Anna van Keent op de agenda.
Ook hier wordt grondig geïnventariseerd welke veiligheidsrisico’s aan het draaien en malen en aan het bezoeken van deze molens kleven. Na de inventarisatie bij de molen van Keent volgen ook nog inventarisaties op de Sint Annamolen in Tungelroy en molen De Hoop in Swartbroek.
Na deze grondige inventarisaties volgt per molen de diepgaande evaluatie van de risico’s en wordt een programma van technische aanpassingen en/of organisatorische maatregelen (met prioritering) opgesteld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.