Iedere week een of twee vlaaien voor bij de koffie

Iedere week een of twee vlaaien voor bij de koffie

Het project rond molen De Nijverheid kan van week tot week rekenen op veel positieve reacties. Fietsers of wandelaars die spontaan even blijven kijken naar het werk en het al bereikte resultaat en die laten blijken hoezeer zij waardering voor de inzet van alle buurtvrijwilligers hebben. Maar ook van veel lokale ondernemers krijgen wij op allerlei manieren blijken van steun en sympathie.
Een van onze vaste bezoekers op zaterdag is inmiddels echte bakker Joost Snijders uit Stramproy. Wekelijks komt hij tijdens het klussen even snel met de bestelwagen een of twee overheerlijke vlaaien afgeven ‘voor de harde werkers in de pauze voor bij de koffie.’
Vanmorgen nam Jo Beliën die vlaaien met veel plezier in ontvangst.
Wij waarderen deze gestes enorm en willen dat daarom hier eens nadrukkelijk en met zoveel woorden benadrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.