Nieuwe vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers

Molenstichting Weerterland heeft zaterdag zes mensen mogen ontvangen en verwelkomen die belangstelling hebben om vrijwilligerswerk voor de molens te gaan doen. De interesses van de nieuwe vrijwilligers zijn daarbij erg breed: van eventueel starten met de opleiding tot molenaar, via gastheer/gastvrouw tot klussers, tuinier en bestuurslid. Hiermee is de molenstichting erg blij. De komende weken gaan we met de nieuwe vrijwilligers een kennismakingsronde langs de vier door de molenstichting beheerde molens maken en krijgen de vrijwilligers alle informatie over de molens en molenstichting.
Wie ook belangstelling heeft om vrijwilliger bij de molenstichting te worden, kan zich nog steeds aanmelden. U bent van harte welkom. Aanmelden kan via deze link http://molensinweert.com/vrijwilligers-bij-molenstichting/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.