Robijnen vrijwillige molenaar op Annamolen Keent

Robijnen vrijwillige molenaar op Annamolen Keent

Binnenkort viert vrijwillig molenaar Gerie Fijen dat hij veertig jaar als molenaar actief is op molen Sint Anna van Keent.

Op 6 oktober 1973 draaide Fijen voor het eerst op de toen net gerestaureerde Annamolen. Nu op 6 oktober 2013, tijdens Limburgse Molendag, herdenkt Gerie Fijen dit jubileum.De robijnen vrijwilliger krijgt van 17 tot 20 uur in de molen een informele receptie aangeboden.

De zaterdag en zondag staan helemaal in het teken van de molenvrijwilligers en de werving van nieuwe vrijwilligers voor de Weerter molenstichting.Ook is er beide dagen een tentoonstelling in de Sint Annamolen te zien van schilderijen en schetsen van de Sint Annamolen die door schilder Jan Tullemans zijn gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.